Nové tréningové atletické centrum na Spiši bude onedlho slúžiť verejnosti

22.06.2023 | Košický kraj | Autor: A.Hudecová

Ilustračné foto: Archív TASR.

Spišská Nová Ves 22. júna (TASR) - V Spišskej Novej Vsi ukončili výstavbu nového tréningového atletického centra, onedlho bude slúžiť verejnosti. Zástupcovia mesta ako investora si objekt od dodávateľa stavby prevzali v stredu (21. 6.) s mesačným predstihom. Informovala o tom samospráva na sociálnej sieti.

"Objekt je stavebne ukončený a bude postupne odovzdaný Správe telovýchovných zariadení na vybavenie vnútorným zariadením šatní, sociálnych a prevádzkových priestorov. Po vybavení nevyhnutných povolení ho sprístupníme pre užívanie športovým klubom a športujúcej verejnosti v meste a jeho okolí," uvádza radnica.

Mesto navyše vyčlenilo finančné prostriedky na realizáciu závlahového systému tunajšieho futbalového ihriska. Uzatvára sa tak jedna etapa rekonštrukcie tohto športového stánku. Stavba centra spolu s atletickou dráhou bola financovaná z mestského rozpočtu, Slovenského atletického zväzu a vďaka dotácií z Fondu na podporu športu.

Pracovníčka pre styk s médiami na tamojšom mestskom úrade Edita Gondová pre TASR doplnila, že celková cena diela je približne 530.000 eur s DPH. Práce trvali takmer desať mesiacov.
 

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol