Veľký Meder chce obnoviť futbalový štadión

09.05.2023 | Trnavský kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto. Archív TASR.

Veľký Meder 8. mája (TASR) - Mesto Veľký Meder pri Dunajskej Strede chce do konca roka 2024 zmodernizovať tribúnu futbalového štadióna. Verejnou súťažou hľadá dodávateľa na realizáciu 384 miest na sedenie a zníženie energetickej náročnosti hospodárskej budovy. Počíta s výškou nákladov 449.224 eur bez DPH, uvádza to vo vestníku verejného obstarávania.

Tribúna na veľkomederskom futbalovom štadióne má sedenie na laviciach, ktoré už nevyhovuje požiadavkám doby a je v zlom technickom stave. Obnova počíta s vybudovaním samostatných sedačiek vrátane novej nosnej konštrukcie z oceľových prvkov so zábradlím a schodiskami. Hospodárska budova slúži ako zázemie pre miestny futbalový klub.

Projekt zahŕňa zateplenie a stavebné úpravy na zlepšenie energetických parametrov obvodových konštrukcií a zníženie energetickej náročnosti objektu. Prostriedky na realizáciu získalo mesto z európskych zdrojov prostredníctvom programu Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry Fondu na podporu športu a bude sa spolupodieľať financiami z vlastného rozpočtu.

Záujemcovia o realizáciu sa môžu prihlásiť do 16. mája, o víťazovi rozhodne cenová ponuka.
 

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

3. – 4. máj - 105. Štefánik

Celoslovenská spomienka pri príležitosti 105. výročia tragickej smrti . R. Štefánika

4. – 5. máj - Červenokamenské remeselné trhy

festival hrad Červený Kameň

4. – 5. máj - Račianske hody

Bratislava, mestská časť Rača