Mesto Nitra povedie ďalej Marek Hattas

31.10.2022 | Nitriansky kraj | Autor: TASR

Na snímke súčasný primátor Nitry a kandidát na post primátora Nitry Marek Hattas sa teší po zverejnení predbežných neoficiálnych výsledkov vo svojej centrále v Nitre v nedeľu 30. októbra 2022. FOTO TASR - Henrich Mišovič.

Nitra 30. októbra (TASR) – Staronový primátor Nitry Marek Hattas (Tím Kraj Nitra) chce v novom volebnom období pokračovať v trende, ktorý začal po svojom nástupe do funkcie v roku 2018. "Priniesli sme do mesta zmenu a naďalej v nej chceme pokračovať," povedal. Zároveň skonštatoval, že samosprávu čaká ťažké obdobie, ktorú však zvládne rovnako ako predchádzajúce krízy.

Podľa Hattasa bude dôležité, aké bude zloženie nového mestského zastupiteľstva. "Čakajú nás dôležité koaličné rokovania, podstatné je, aby sme sa v kľúčových otázkach zhodli," skonštatoval.

Za svoju prioritu vo funkcii primátora označil nastavenie antikorupčného prostredia na mestskom úrade a využívanie všetkých financií mesta v prospech obyvateľov. Hattas získal v Nitre dovedna 8151 hlasov čo je 30,81% voličov.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava