Matúš Vallo obhájil primátorské kreslo v Bratislave

31.10.2022 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Na snímke uprostred úradujúci primátor mesta Bratislava a kandidát na tento post Matúš Vallo oslavuje obhajobu primátorského mandátu po zverejnení predbežných neoficiálnych výsledkov vo volebnej centrále Teamu Bratislava v Bratislave v nedeľu 30. októbra 2022. FOTO TASR - Jaroslav Novák.

Dôvera Bratislavčanov v sobotňajších (29. 10.) komunálnych voľbách je prílevom energie a zároveň záväzkom robiť z metropoly ešte lepšie mesto. Vo svojom prvom príhovore po ohlásení volebného víťazstva to uviedol znovuzvolený bratislavský primátor Matúš Vallo (Team Bratislava, SaS, PS). Vallo získal vo voľbách celkom 86981 hlasov čo je 60,2% voličov.

"Budeme zlepšovať naše mesto ešte viac a s ešte väčšou energiou," prisľúbil. Uistil taktiež, že sa bude snažiť čo najviac načúvať Bratislavčanom, počúvať ich názory. "Bolo to pre mňa dôležité počas predchádzajúcich štyroch rokov, bude to ešte dôležitejšie počas tých nasledujúcich," povedal Vallo.

Poďakoval sa poslancom a starostom, s ktorými dokázal nájsť zhodu pri zveľaďovaní metropoly, rovnako sa poďakoval i spolupracovníkom z magistrátu. "Okrem toho, že chceme vytvárať naďalej ešte bezpečnejšie, čistejšie mesto s kvalitnými verejnými priestormi i MHD, budeme sa snažiť, aby Bratislava bola mesto súdržné, otvorené a tolerantné, pretože toto je vec, ktorá dnes rozhoduje o tom, ako žijeme naše životy," zdôraznil novozvolený primátor.


 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava