V Piešťanoch sa uskutoční 26. medzinárodný balneologický kongres ESPA

19.09.2022 | Trnavský kraj | Autor: TASR

Na snímke vpravo verejný horúci prameň tzv. vajcovka a budova kúpeľov v Piešťanoch v pondelok 4. mája 2020. FOTO TASR - Lukáš Grinaj.

Piešťany 19. septembra (TASR) - Prepojenie skúseností a vedomostí odborníkov na oblasť kúpeľníctva a cestovného ruchu z Európy sprostredkuje 26. medzinárodný balneologický kongres, ktorý sa bude konať v Piešťanoch od 21. do 23. septembra. Organizuje ho Európsky zväz kúpeľov (ESPA), Asociácia slovenských kúpeľov (ASK) a Svaz léčebných lázní (SLL) ČR. Informovali o tom organizátori.

ESPA zastupuje 20 európskych krajín vrátane Slovenska a združuje odborníkov na balneológiu, kúpeľníctvo, marketing a cestovný ruch v tejto oblasti. Kongres sa uskutoční na pôde Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany - Ensana, súčasťou trojdňového programu bude okrem prednášok, diskusií a networkingu aj udeľovanie cien European Spas Innovation Award za inovácie a zlepšenia v oblasti poskytovania zdravotníckych služieb na pôde kúpeľov, tiež workshop SPA-CE, kde bude možnosť stretnúť sa s poskytovateľmi kúpeľných služieb naprieč Európou.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava