Detva: Letné kúpalisko plánuje tohtoročnú sezónu otvoriť 1. júla

20.06.2022 | Banskobystrický kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Archív TASR.

Detva 19. júna (TASR) – Letné kúpalisko v Detve plánuje tohtoročnú letnú sezónu otvoriť v piatok 1. júla. Pre TASR to potvrdil hovorca mesta Milan Suja. Pripomenul, že Správa športových zariadení mesta Detva v týchto dňoch pripravuje detvianske kúpalisko na najbližšiu letnú sezónu. Okrem prác, ktoré každý rok predchádzajú otvoreniu kúpaliska, ako je natretie bazéna či kosenie trávnika, pristúpilo mesto k rekonštrukcii strojovne.

"Moderná a najmä automatická technológia vyjde mesto viac ako 100.000 eur," uviedol. Podľa neho otváracie hodiny na kúpalisku budú rovnaké ako vlani, bazény budú návštevníkom k dispozícii od 9.00 do 18.00 h. "Na každý piatok a sobotu je naplánované aj večerné kúpanie od 18.00 do 21.00 h," spresnil. Dodal, že ceny vstupného sa tento rok nemenia.

"V areáli kúpaliska budú dostupné aj atrakcie pre deti a viaceré možnosti pre športové aktivity," ukončil Suja. Detvianske kúpalisko v prostredí prírody pri amfiteátri je zverené do správy mestskej príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Detva.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol