Memoriál Petra Dubovského po dvoch rokoch pokračuje 20. Ročníkom

05.05.2022 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Na snímke Peter  Dubovský v obliehaní mladých košických futbalistov počas tréningu futbalových reprezentantov Slovenska pred medzištátnym stretnutím s reprezentáciou Ruska, ktoré sa hralo 8. marca 1995 v Košiciach.

Bratislava 5. mája (TASR) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava bude po dvoch rokoch opäť organizovať Memoriál Petra Dubovského. Na turnaji hráčov do 16 rokov sa predstaví aj Slavia Praha, Górnik Zabrze a MFK Ružomberok. Podujatie sa bude konať 7.-8. mája v priestoroch akadémie Slovana v Prievoze. Hrať sa bude systémom každý s každým, dĺžka zápasov je stanovená na 2 x 35 minút. Vstup pre návštevníkov je voľný.

 "Memoriálom Petra Dubovského si pripomíname pamiatku výnimočného futbalistu a úžasného človeka, ktorý odišiel príliš skoro a jeho náhly odchod nás dodnes všetkých bolí. Posledné dva roky sme Memoriál nemohli organizovať z dôvodu pandémie. Pokračujeme dvadsiatym ročníkom, ktorý symbolicky pripadol na nedožité päťdesiate narodeniny Petra Dubovského. Veríme, že aj Memoriál bude dôstojnou pripomienkou jeho života, kariéry a odkazu, ktorý v nás zanechal. Zostáva inšpiráciou pre našich mladých hráčov a príkladom talentu, ktorý sa z bratislavských ihrísk a Tehelného poľa dostal až do Realu Madrid," povedal pre klubovú stránku športový riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Richard Trutz.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol