V lete zvýhodnia parkovanie na vybraných parkoviskách Poprade 
Ide o parkovacie plochy na Nám.sv. Egídia, na ul. Joliota Curie a Dominika Tatarku.

13.06.2018 | Prešovský kraj | Autor: A.Hudecová

Správa mestských komunikácií (SpMK) v Poprade vstupuje do letnej turistickej sezóny so zmenou režimu na vybraných spoplatnených parkoviskách. "Od pondelka 18. júna až do 14. septembra budú tri parkoviská v blízkosti námestia s bezobslužným parkovacím systémom spoplatnené v skrátenom režime," uviedol riaditeľ SpMK Peter Fabian.

 Ide o mestské parkovacie plochy na Námestí sv. Egídia, na ulici Joliota Curie najbližšie pri námestí a na ulici Dominika Tatarku pri okresnom súde. Tie budú od pondelka do štvrtku spoplatnené v čase od 8.00 do 14.00 h, pričom pôvodne to bolo do 16. hodiny. V piatok i počas víkendov bude parkovanie na týchto parkoviskách bezplatné po celý deň. 

"Centrum Popradu bude v lete žiť Popradským kultúrnym letom a zvýhodnený režim v zmysle platného všeobecne záväzného nariadenia, je tak ústretovým krokom k jeho návštevníkom i prichádzajúcim turistom," zdôraznil hovorca mesta Poprad Marián Galajda. Na ostatných parkoviskách bude parkovanie v pôvodnom režime. Bližšie informácie o parkovacom režime v Poprade i cenách parkovného v jednotlivých lokalitách sú k dispozícii na stránke www.smkpp.sk. 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice