V rámci projektu TSK Zelené oči je možné požiadať o grant elektronicky

25.01.2022 | Trenčiansky kraj | Autor: M.Podmaník

Ilustračné foto: Archív TASR.

 

Trenčín 25. januára (TASR) – Záujemcovia o finančnú podporu environmentálnych projektov v rámci dotačnej schémy Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) môžu o granty požiadať prostredníctvom online formulára. Kraj môže podporiť priame aktivity i osvetu.

Ako informovala Barbora Jánošková z komunikačného oddelenia Úradu TSK, grantový systém Zelené oči spustil kraj začiatkom roka. Žiadatelia môžu podávať svoje nápady v troch hodnotiacich kolách - do konca januára, marca a mája. Na jeden projekt je možné žiadať maximálne 2000 eur.

„K oprávneným žiadateľom patria obce a nimi zriadené rozpočtové a príspevkové organizácie, ale aj fyzické osoby – podnikatelia, teda všetci tí, ktorí majú sídlo či trvalý pobyt na území Trenčianskeho kraja alebo v ňom pôsobia a vykonávajú činnosť,“ doplnila Jánošková.

Ako dodala, vyplnený formulár treba poslať najskôr elektronicky, následne je potrebné ho vytlačiť, podpísať a doručiť na podateľňu Úradu TSK osobne alebo poslať poštou. Prílohy sa zasielajú výlučne elektronicky.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

3. – 4. máj - 105. Štefánik

Celoslovenská spomienka pri príležitosti 105. výročia tragickej smrti . R. Štefánika

4. – 5. máj - Červenokamenské remeselné trhy

festival hrad Červený Kameň

4. – 5. máj - Račianske hody

Bratislava, mestská časť Rača