Na dotácie do športu poskytne trenčianska radnica z rozpočtu 75.000 eur

18.01.2022 | Trenčiansky kraj | Autor: M.Podmaník

Žiadosti je možné podať do 15. februára.


Trenčín 18. januára (TASR) – Trenčianska radnica rozdelí na aktivity v oblasti športu a telesnej kultúry v tomto roku 75.000 eur. Žiadosti o dotáciu je možné podať do 15. februára. Informovala trenčianska hovorkyňa Erika Ságová.

Doplnila, že mesto môže poskytnúť dotáciu právnickým osobám, ktorých zriaďovateľom nie je mesto, a fyzickým osobám – podnikateľom, ktorí majú sídlo alebo trvalý pobyt na území mesta, pôsobia alebo vykonávajú činnosť na území mesta alebo poskytujú služby obyvateľom mesta.

„Podmienkou pre poskytnutie dotácie je, že ku dňu podania žiadosti o poskytnutie dotácie nemá žiadateľ voči mestu alebo voči právnickým osobám založeným alebo zriadeným mestom záväzky po lehote splatnosti. Požiadať o dotáciu je možné elektronicky, vyplnením formulára a priložením projektu. Webstránku na podávanie žiadostí nájdu záujemcovia o dotáciu na odkaze trencin.egrant.sk,“ uviedla hovorkyňa.

V minulom roku podporilo mesto Trenčín prostredníctvom svojho grantového programu činnosť 23 športových klubov a 55 projektov v oblasti športových aktivít.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava