Vo Vranov n. Topľou opravia skatepark a vstup do obradnej siene

13.10.2021 | Prešovský kraj | Autor: J.Ďurašková

Ilustračné foto: Archív TASR


Poslanci mestského zastupiteľstva vo Vranove nad Topľou schválili na svojom septembrovom zasadnutí v rámci tretieho rozpočtového opatrenia aj opravu miestneho skateparku a priečelia obradnej siene. Ako informuje samospráva na svojej internetovej stránke, obe investičné akcie chce mesto realizovať do konca roka.

Podľa slov primátora Jána Ragana v budove obradnej siene v uplynulom období zrekonštruovali sociálne zariadenia a v samotnej obradnej sieni vymenili staré hliníkové okná za plastové.

"No priečelie tejto budovy stále tvoria staré hliníkové rámy so sklenenou výplňou a hliníkové dvere, ktoré sú už v havarijnom stave," ozrejmil dôvod potreby investície s tým, že uvoľnených 27.000 eur sa preinvestuje na modernizáciu okenných výplní a na osadenie elektronických dverí.

Z rozpočtu mesta tiež do konca roka poputuje spolu 18.000 eur na modernizáciu skateparku, pričom suma 8000 eur je určená na oplotenie a zabezpečenie kamerového systému. Mesto na obnovu športoviska získalo dotáciu vo výške 10.000 eur aj od Prešovského samosprávneho kraja.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol