Bratislava podporí investície do športovej infraštruktúry

23.09.2021 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Na snímke interiér krytého multifunkčného ihriska v športovom areáli na Drieňovej ulici v Bratislave 13.októbra 2020. FOTO TASR - Pavel Neubauer.


Mesto Bratislava podporí investície do športovej infraštruktúry. Na podporu projektov navrhlo dva milióny eur, o ktorých rozhodnú poslanci bratislavského mestského zastupiteľstva pri schvaľovaní rozpočtu na rok 2022. Záujemcovia sa môžu uchádzať o poskytnutie dotácie do 14. novembra. TASR o tom informovala hovorkyňa hlavného mesta Katarína Rajčanová.

"Prostriedky z grantu na podporu športovej infraštruktúry sú určené na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športových ihrísk, športových objektov, na šport a rekreáciu verejnosti alebo obstaranie materiálno-technickej základne športovej infraštruktúry," spresnila hovorkyňa.

Výsledkom podpory má byť vytvorenie prioritne exteriérových zón relaxu a miest pre športové aktivity pre Bratislavčanov. Minimálna suma dotácie pre jeden projekt je 10.000, maximálna 150.000 eur. Záujemcovia o dotáciu sa môžu o ňu uchádzať po zaregistrovaní sa v elektronickom systéme na webe bratislava.egrant.sk.

V tomto roku hlavné mesto podporilo 20 projektov sumou 742.800 eur.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol