Školy  v okresoch Trenčín a Nové Mesto n. Váhom zostanú od pondelka zatvorené

18.03.2021 | Trenčiansky kraj | Autor: M.Podmaník

Školy a školské zariadenia v okresoch Trenčín a Nové Mesto nad Váhom zostanú od pondelka 22. marca zatvorené. Rozhodol o tom vyhláškou Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Trenčíne.

Nariadenie RÚVZ platí pre materské, základné, stredné, základné umelecké a špeciálne základné školy, zariadenia starostlivosti o deti do troch rokov, zariadenia, ktoré majú oprávnenie uskutočňovať výchovu a vzdelávanie, prevádzkarne, v ktorých sa prevádzkuje živnosť starostlivosti o deti do šesť rokov, prevádzkarne, v ktorých sa prevádzkuje živnosť výchovy a mimoškolského vzdelávania detí a mládeže.

„Zákaz prevádzky sa nevzťahuje na zariadenia, ktoré poskytujú starostlivosť o deti zdravotníckych pracovníkov a ostatných zdravotníckych pracovníkov, zamestnancov zariadení sociálnej starostlivosti, zamestnancov integrovaného záchranného systému a bezpečnostných zložiek a zároveň sa nevzťahuje na školské zariadenia poskytujúce individuálne výchovné poradenstvo a prevenciu,“ informuje vyhláška RÚVZ Trenčín.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava