Stredné školy v Trnavskom kraji po prázdninách neotvoria
TTSK priebežne monitoruje situáciu.

04.03.2021 | Trnavský kraj | Autor: D.Ondrušková

Vyučovací proces v 50 stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) bude aj po skončení jarných prázdnin od pondelka (8. 3.) pokračovať dištančnou formou. Dôvodom je zhoršená epidemiologická situácia takmer vo všetkých regiónoch kraja. Informoval o tom riaditeľ odboru školstva Úradu TTSK Stanislav Pravda. V tejto súvislosti pokračuje aj prevádzka liniek prímestských autobusov v prázdninovom režime.

„Priebežne sledujeme a vyhodnocujeme aktuálny vývoj epidemiologickej situácie a pripravujeme sa na reštart prezenčného štúdia. Otvorenie škôl bude TTSK v pravidelných intervaloch prehodnocovať, pričom prioritou je návrat študentov končiacich ročníkov do škôl. Oproti materským a základným školám študenti stredných škôl v relevantne významnom počte dochádzajú cez hranice okresov, ba aj krajov. Vysoké percento z nich je ubytované v internátoch," uviedol Pravda.

Prímestské autobusy budú v prázdninovom režime až do odvolania. Aktuálne informácie a cestovné poriadky sú zverejnené na webových stránkach a profiloch na sociálnych sieťach TTSK i jeho troch zmluvných dopravcov – Arriva Trnava, SAD Dunajská Streda a SKAND Skalica.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice