Záujemcovia sa môžu zapojiť do fotosúťaže Národného týždňa manželstva
Akcia bude v Prešove  8. -  14. februára.

26.01.2021 | Prešovský kraj | Autor: M.Černý

Občianske združenie (OZ) Ži(vé) vzťahy v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom (PSK) v rámci Národného týždňa manželstva (NTMPO) vyhlásili fotosúťaž na tému Bezpečne v manželstve. Zapojiť sa môžu všetci obyvatelia Prešovského kraja, ktorí žijú v manželstve, obdivujú ho, podporujú či plánujú. TASR o tom informovala tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.

"Je potrebné poslať autorskú fotografiu, ktorá bude vyjadrovať túto tému, cez formulár na www.ntmpo.sk alebo do súkromnej správy na facebookovom profile NTMPO. Všetci zapojení súťažia o zaujímavé ceny, môžu ukázať svoju tvorivosť a podporiť NTMPO a iste i mnohé, nielen manželské páry, ktoré môže osloviť práve ich fotka," uviedla Šitárová.

Foto príspevky je možné posielať do 13. februára. Na Valentína 14. februára budú vyhlásení štyria výhercovia v kategóriách cena sympatie, o ktorej rozhodne najväčší počet likeov na sociálnej sieti, cena odbornej poroty, cena predsedu PSK a cena primátorky mesta Prešov.

Všetky prihlásené fotografie budú zverejnené 8. februára, keď bude odštartovaná aj možnosť hlasovania na sociálnej sieti. Presné pravidlá fotosúťaže sú uvedené na webstránke www.ntmpo.sk. Nad fotosúťažou prevzal záštitu predseda PSK Milan Majerský.

Národný týždeň manželstva sa v Prešove uskutoční v dňoch 8. až 14. februára.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

10. mája - 100. výročie založenia DPO Veľký Krtíš

Oslavy založenia okresnej hasičskej organizácie

11. mája - Morovnianska podkova

furmanské preteky Handlová

11. mája - Detské krojové slávnosti

Borský Svätý Jur