Poslanci MsZ v Senici odhlasovali predĺženie parkovacích kariet
Budú platiť do konca januára 2021.

29.12.2020 | Trnavský kraj | Autor: V.Miček

Ilustračné foto.

Poslanci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici na svojom zasadnutí v pondelok (28. 12.) odhlasovali návrh na predĺženie platnosti ročných a mesačných parkovacích kariet do konca januára 2021. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová.

Návrh uznesením legislatívne odobrilo všetkých 24 prítomných poslancov zastupiteľstva, ktorí zasadli online prostredníctvom videokonferencie. "Predaj nových parkovacích kariet na rok 2021 bol spustený 7. decembra. Predajné miesta však boli reálne pre potreby občanov z rôznych dôvodov, či už z dôvodu šírenia ochorenia COVID-19, karantény či lockdownu, otvorené len v obmedzenej miere a od 21. decembra sú uzatvorené," informovala Moravcová.

"Počas tohto obdobia sme vydali len necelú tisícku parkovacích kariet, čo je v porovnaní s údajmi z minulého roka približne o dve tretiny menej. Aby sme ľuďom uľahčili vzniknutú situáciu, navrhli sme predĺženie platnosti parkovacích kariet. Oceňujem, že ho jednomyseľne podporili všetci prítomní poslanci," uviedol po rokovaní zastupiteľstva primátor Senice Martin Džačovský.

Na základe prijatého uznesenia sa do konca januára budúceho roka predlžuje platnosť ročných parkovacích kariet vydaných v meste na rok 2020, mesačných parkovacích kariet vydaných v decembri 2020 a mesačných kariet, ktorých platnosť uplynie v období od 19. do 31. decembra.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

3. – 4. máj - 105. Štefánik

Celoslovenská spomienka pri príležitosti 105. výročia tragickej smrti . R. Štefánika

4. – 5. máj - Červenokamenské remeselné trhy

festival hrad Červený Kameň

4. – 5. máj - Račianske hody

Bratislava, mestská časť Rača