Vtedy: Absolventi školy v Suchej nad Parnou 
V Suchej nad Parnou v Trnavskom okrese ukončilo v roku 1955 školskú dochádzku 60 žiakov. 

19.04.2018 | Trnavský kraj | Autor: Z.Hausová

Z posledného ročníka osemročnej strednej školy v Suchej nad Parnou, bude v poľnohospodárstve pracovať takmer 70 % žiakov.

 

                

FOTORiaditeľ školy František Kikuš s Máriou Halenárovou, ktorá už v tohoročnej žatve bude pomáhať tamojšiemu JRD a Martou Potočnou, ktorá prejde na poľnohospodársku školu účtovnícku v Skalici (vpravo), Emilom Kobetičom, ktorý bude študovať na 4-ročnej technickej poľnohospodárskej škole a Jozefom Marhavým, z ktorého po absolvovaní 2-ročnej poľnohospodárskej školy sa stane opravár, besedujú o radostnej budúcnosti, ktorá čaká žiakov posledného ročníka  osemročnej školy. Foto: archív TASR, 16. apríla 1955.

 

                

FOTO: Žiaci posledného ročníka osemročnej strednej školy v Suchej nad Parnou trávia prvé slnečné jarné dni často v prírode. So svojimi učiteľmi besedujú o plánoch pre najbližšiu budúcnosť. Mnohí z nich prejdú na ďalšie odborné, poľnohospodárske štúdiá a 20 žiakov bude pomáhať tamojšiemu JRD už v tohoročnej žatve. Foto: archív TASR, 16. apríla 1955.

 

               

FOTO: Žiaci posledného ročníka osemročnej strednej školy v Suchej nad Parnou sa radostne usmievajú. Už o niekoľko týždňov skončia povinnú školskú dochádzku a značná časť ich pôjde študovať na odborné poľnohospodárske školy. Čaká ich radostná budúcnosť a preto aj ich úsmev je oprávnene radostný. Foto: archív TASR, 16. apríla 1955.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava