Prievidzská radnica investuje do opráv a údržby škôl
Suma predstavuje viac ako 1,1 milióna eur.

27.07.2020 | Trenčiansky kraj | Autor: A.Moštková

Prievidzská radnica využila obdobie letných prázdnin na rekonštrukcie, opravy či údržbu škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti. Do prác investuje viac ako 1,1 milióna eur. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

"Medzi najvýznamnejšie investície na základných školách (ZŠ) a materských školách (MŠ) patrí výmena okien na pavilóne E na ZŠ Rastislavova, výmena okien na šatniach ZŠ S. Chalupku alebo oprava strechy na ZŠ na Ulici energetikov," načrtol Ďureje.

V školách podľa neho stavbári tiež realizujú údržbové práce, ako maľovanie, výmeny podlahových krytín, rôzne opravy, údržbu zelene či inštalácie ventilov na vykurovaní a šetričov vody na vodovodných kohútikoch. "Rekonštrukčné práce a drobná údržba priestorov škôl a školských zariadení vyjde samosprávu na približne 200.000 eur," vyčíslil.

Ďalšou investíciou samosprávy je financovanie projektu na rekonštrukciu dvoch miestností výpočtovej techniky ZŠ Rastislavova vo výške 60.800 eur. Najrozsiahlejšou investíciou realizovanou počas leta je kompletná rekonštrukcia MŠ M. Mišíka v hodnote 930.298 eur, dodal hovorca mesta.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava