V Karloveskej lodenici bude v sobotu Deň otvorených dverí
Návštevníci uvidia ukážky rôznych typov plavidiel.

01.07.2020 | Bratislavský kraj | Autor: E.Mader

Karloveská lodenica pozýva verejnosť na deň otvorených dverí (DOD) a otvorenie sezóny po obmedzeniach spôsobených koronakrízou. V sobotu (4. 7.) od 10.00 h do 16.00 h v areáli Klubu vodných športov (KVŠ) Karlova Ves chystajú organizátori program pre deti i dospelých.

"Návštevníci uvidia ukážky rôznych typov plavidiel spojené s výkladom vodáckych inštruktorov, podľa vodného stavu v zátoke si takisto môžu vyskúšať jazdy na kanoe, kajaku či pramici. Predstavíme im aj činnosť nášho klubu," uviedol Juraj Pucher z vedenia KVŠ Karlova Ves. Informácie možno nájsť aj na portáli Karloveskej lodenice.

Obecnú lodenicu otvorili po rekonštrukcii 7. novembra 2019. Mestská časť Bratislava-Karlova Ves do nej investovala 348.167 eur, sumou 335.013 eur prispelo hlavné mesto. Na jej realizáciu čakala verejnosť od roku 2007, keď sa predali pozemky v karloveskej zátoke súkromnému investorovi približne za 25 miliónov korún (837.000 eur).

Priestory lodenice má v prenájme od mestskej časti Klub vodných športov Karlova Ves. V rámci nájmu sa klub zaviazal zabezpečiť pre verejnosť na vlastné náklady organizáciu kurzov, splavov a akcií, vodácke krúžky pre karloveské základné školy či verejnoprospešné aktivity v oblasti ochrany životného prostredia.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice