Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise 
V sobotu 14.apríla napíšu v Považskej Bystrici svoju 22. kapitolu.

13.04.2018 | Trenčiansky kraj | Autor: TASR

V porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi sa zmenil organizátor, záujem žurnalistov z celého Slovenska je však ešte väčší ako v minulosti.

„Organizačné starosti prevzalo na svoje bedrá považskobystrické občianske združenie Stôl číslo šesť. Jeho predstavitelia majú dostatok skúseností z minulých ročníkov a sú zárukou úspešného pokračovania tohto stolnotenisového príbehu,“ povedal pre TASR spoluzakladateľ majstrovstiev SR novinárov a rozhlasový redaktor Martin Šeďo.

 

               

FOTO: Eva Pokorná (vľavo) a Vlasta Konečná (RTVS, Katedra marketingovej komunikácie FF UK Bratislava) zvíťazili v štvorhre žien nad dvojicou Lucia Muthová, Zuzana Muthová (Allianz Slovenská poisťovňa)  na 16. majstrovstvách Slovenska novinárov v stolnom tenise, 21. apríla 2012 v Považskej Bystrici. Mediálnym partnerom podujatia, na ktorom sa zúčastnilo 60 hráčov a hráčok z 25 médií, bola Tlačová agentúra Slovenskej republiky. FOTO TASR - Radovan Stoklasa.
 

Záujem novinárov o podujatie podľa neho kulminuje a v tomto ročníku je na hrane kapacity. Účasť potvrdilo 42 mužov a 20 žien. „Po dobrých minuloročných skúsenostiach sa aj tento rok hrá v priestrannej telocvični Základnej školy Slovanská, ktorej vedenie vychádza novinárom všestranne v ústrety. Je dobré, že aj v dnešnej hektickej dobe si nájdu žurnalisti čas a stretnú sa aj na športovom a spoločenskom poli,“ doplnil Šeďo. 

 

                      

FOTO: Viktor Zamborský ( vľavo - Prešovský večerník) a Milan Podmaník (Považskobystrické novinky, dnes TASR) získali v roku 1998 na 2. majstrovstvách SR novinárov premiérový titul majstrov Slovenska novinárov v štvorhre. Foto: osobný archív Milana Podmaníka.

Prvenstvo v dvojhre mužov obhajuje Mihal Buza z týždenníka Spišský patriot, medzi ženami v minulom roku dominovala Eva Pokorná (RTVS). Okrem dvojhier sa bude aj tento rok bojovať o tituly v mužskej i ženskej štvorhre, zmiešanej štvorhre a dvojhre bardov. 

Spoluorganizátorom majstrovstiev SR novinárov je Slovenský stolnotenisový zväz. Podujatie v rámci svojho dotačného programu podporili Trenčiansky samosprávny kraj a mesto Považská Bystrica, oficiálnym mediálnym partnerom šampionátu je Tlačová agentúra Slovenskej republiky.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol