Stredisko Bachledka Ski & Sun otvorí vo štvrtok letnú sezónu
Uvoľňovanie opatrení v boji s koronavírusom.

06.05.2020 | Prešovský kraj | Autor: TASR

Horské stredisko Bachledka Ski & Sun otvorí vo štvrtok (7. 5.) letnú prevádzku v rámci druhej fázy uvoľňovania opatrení v súvislosti s ochorením COVID-19. TASR o tom informovala marketingová manažérka strediska v Bachledovej doline Martina Múdra.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu prijalo stredisko viacero opatrení. „Zníži sa počet cestujúcich v kabíne lanovky, ako aj počet návštevníkov, ktorí sa môžu naraz zdržiavať na Chodníku korunami stromov. Na atrakcii, ako aj v celom stredisku, platí povinnosť pohybovať sa v rúškach a používať dezinfekciu na ruky. Turistov vyzývame na bezkontaktnú platbu kartou a dodržiavanie rozstupov počas celého pobytu v areáli,“ uviedla Múdra.

Kabíny lanovky podľa nej denne hĺbkovo dezinfikujú ako prostriedky MHD. Vstup do lanovky je povolený len s ochranným rúškom a dezinfekciou rúk alebo v rukaviciach.

„Reštaurácie v stredisku ostávajú zatiaľ zatvorené. Fungovať bude predaj nápojov a občerstvenia z okienka a letné terasy. Bobová dráha bude v prevádzke za rovnakých podmienok ako iné atrakcie a kontaktné plochy vozíkov budú po každom návštevníkovi dezinfikované. Otvorené bude aj infocentrum a suvenírový obchod pri dodržiavaní hygienických opatrení a maximálneho počtu osôb v predajni,“ doplnila Múdra.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice