Bratislava hostí veľtrh kozmetiky i svadobný veľtrh
Konajú sa aj Majstrovstvá SR v maľovaní na telo Body art 2020.

07.02.2020 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Medzinárodný veľtrh kozmetiky Interbeauty prináša opäť novinky zo sveta kozmetiky, líčenia či starostlivosti o pleť. Koná sa od piatka do soboty (8. 2.) v Bratislave. Jeho súčasťou je tiež svadobný veľtrh s novou výstavou. TASR o tom informovala hovorkyňa výstaviska v Petržalke Martina Macková.

Veľtrh opäť ponúka množstvo produktov na ošetrenie celého tela, a to nielen na domácu potrebu, ale aj pre kozmetické salóny. Inšpiráciu od vizážistov, ale aj slovenských študentov prinášajú kadernícke a vizážistické súťaže. Nechýba ani poradenstvo so starostlivosťou o vlasy či predstavenie lekárskej kozmetiky na problémovú a citlivú pokožku i liečbu širokého spektra kožných ochorení.

Návštevníci si môžu vyskúšať služby manikúry, líčenia, úpravy a strihania vlasov, tí odvážnejší môžu zažiť "premenu v priamom prenose". Prehliadku zručností mejkapu artistov prinášajú Majstrovstvá SR v maľovaní na telo Body art 2020.

Popri veľtrhu kozmetiky sa koná zároveň svadobný veľtrh, ktorý so sebou prináša ponuku svadobných šiat, doplnkov, spoločenských šiat a oblekov pre pánov, obrúčok a šperkov, tipov na kvetinovú výzdobu, svadobné torty a koláče či menu na svadobný stôl. Najmä pre pánov je k dispozícii aj nová výstava oblečenia a doplnkov na voľný čas, prácu či inšpirácií pre biznis.

Oba veľtrhy sú otvorené v piatok do 19.00 h a v sobotu od 10.00 h do 18.00 h.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol