Bekaert podporil mestské organizácie a športové kluby v Hlohovci
Nadačný fond Bekaert vznikol v roku 2017.

28.12.2019 | Trnavský kraj | Autor: D.Ondrušková

Viaceré mestské organizácie a športové kluby v Hlohovci dostali finančnú podporu od jedného z najväčších zamestnávateľov, spoločnosti Bekaert. Podľa primátora Miroslava Kollára išlo o sumu 50.000 eur.

Prostredníctvom nadačného fondu podporil Mestské kultúrne centrum sumou 17.000 eur na doplnenie fondu mestskej knižnice a tiež na zakúpenie 300 kusov stoličiek pre novootvorený Zámok Hlohovec, čo umožní usporadúvať podujatia pre verejnosť. "Chcem spoločnosti poďakovať, som rád, že v meste funguje spolupráca aj takýmto spôsobom," uviedol primátor. Ďalšie finančné prostriedky získala Harmonia – zariadenie pre seniorov, všetky základné a materské školy v meste a tiež športovci v FC Slovan Hlohovec, mažoretky Sašetky či Sport Hlohovec.

Nadačný fond Bekaert vznikol v roku 2017. Jeho správcom je Nadácia Pontis. Prostredníctvom neho sa podporujú verejnoprospešné aktivity, najmä realizáciou grantových programov a podporou projektov predovšetkým v oblastiach kvality života komunity, športu, výchovy a vzdelávania, kultúry, životného prostredia, zdravia a sociálnej pomoci hlavne v Trnavskom kraji.

V súčasnosti je vyhlásená výzva Zamestnaneckého grantového programu na rok 2020. O poskytnutie grantu môžu žiadať organizácie, ktorých projekt bude zameraný na zlepšenie zdravia a bezpečnosti. Rozdelených bude 40.000 eur.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol