Stará Ľubovňa bude rekonštruovať miestne komunikácie
Nový asfaltový koberec pokryje ďalšie úseky.

24.10.2019 | Prešovský kraj | Autor: A.Hudecová

Mesto Stará Ľubovňa bude rekonštruovať ďalšie úseky miestnych komunikácií, čo spôsobí aj mierne dopravné obmedzenia. "Koncom tohto týždňa sa budú realizovať prípravné práce, začiatkom novembra bude samotné asfaltovanie," informovala radnica na svojom webovom sídle.

Nový asfaltový koberec pokryje ďalší úsek Ulice 17. novembra v časti za Domom kultúry po starý cintorín, a tiež Sládkovičovu ulicu od Ľubovnianskej nemocnice po Sociálnu poisťovňu. Rekonštrukcia uvedených miestnych komunikácií za takmer 33.000 eur je rozdelená do dvoch fáz, pričom prvá v podobe prípravných prác zahŕňa aj frézovanie cesty počas tohto týždňa. Predpokladaný termín asfaltovania je stanovený na 4. novembra a samotná realizácia prác závisí od klimatických podmienok, ktoré sa dovtedy môžu zmeniť.

"Predmetné miestne komunikácie budú v čase uskutočnenia prác uzavreté v nevyhnutnom rozsahu. Z tohto dôvodu žiadame majiteľov motorových vozidiel, aby boli miestne komunikácie a priľahlé parkoviská v týchto dňoch sprístupnené," upozorňuje radnica.

V týchto dňoch prebieha aj výstavba prístupovej komunikácie a parkovacej plochy pri zimnom štadióne s kapacitou 139 parkovacích miest. Na ňu v rámci Rozvojového programu mesta na rok 2019 vyčlenila samospráva 380.000 eur. Realizuje sa tiež rekonštrukcia chodníka na Továrenskej ul. v úseku oproti autobusovej stanici, ktorý je v havarijnom stave.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

3. – 4. máj - 105. Štefánik

Celoslovenská spomienka pri príležitosti 105. výročia tragickej smrti . R. Štefánika

4. – 5. máj - Červenokamenské remeselné trhy

festival hrad Červený Kameň

4. – 5. máj - Račianske hody

Bratislava, mestská časť Rača