Záujem o kúpele v Trenčianskych Tepliciach vzrástol
Do projektu „Kúpele v regióne“ sa na prelome rokov zapojilo 61 samospráv.

08.03.2018 | Trenčiansky kraj | Autor: M.Podmaník

Do šiesteho ročníka projektu mesta Trenčianske Teplice a Kúpeľov Trenčianske Teplice „Kúpele v regióne“ sa na prelome rokov zapojilo 61 samospráv. Zvýhodnené ceny za vstup do termálnych bazénov využilo v zimných mesiacoch rekordných 11.719  hostí, čo je o takmer 1000 viac ako v minulom roku. 

„Naše kúpele priťahujú čoraz viac návštevníkov. Napriek vrtkavosti počasia tento rastúci trend opäť raz potvrdil, že stále máme čo ponúknuť nielen kúpeľným hosťom zo vzdialenejších častí Slovenska či zahraničia, ale aj domácim obyvateľom trenčianskeho regiónu. Teší ma, že Kúpele v regióne sú dnes jedným z našich top produktov zimného obdobia, ľudia si ho žiadajú sami, mestá a obce sú aktívne v propagácii,“ uviedol generálny riaditeľ Kúpeľov Trenčianske Teplice Michal Vojtáš.

Kúpele v regióne sú podľa primátora Trenčianskych Teplíc Štefana Škultétyho už osvedčenou aktivitou, ktorou sa každoročne snažia nielen pridať finančný benefit pre obyvateľov, ktorým záleží na svojom zdraví, ale aj podporiť malých a stredných podnikateľov v meste mimo hlavnej sezóny.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol