ZŠ Šmeralova v Prešove má vynovenú telocvičňu
Súčasťou rozpočtu bola aj modernizácia a finančná úspora systému vykurovania v telocvični.

06.03.2018 | Prešovský kraj | Autor: K.Mudríková

Žiakov zo Základnej školy na Šmeralovej ulici v Prešove čakala po jarných prázdninách zrekonštruovaná telocvičňa s novým športovým náradím. Radnica preinvestovala na jej obnove a modernizácii vyše 71.600 eur. Hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová informovala, že zámerom tejto iniciatívy bolo docieliť hlavne zlepšenie podmienok pre športujúcich žiakov a zvýšiť bezpečnosť pri športových aktivitách.

Práce zahŕňali výmenu podláh na ploche približne 235 štvorcových metrov. Na hlavnú hraciu plochu osadili dubové parkety. Stavebnými úpravami sa podarilo docieliť vylepšenie hracej plochy. Do telocvične nainštalovali drevené obklady a na steny pod basketbalové koše umiestnili bezpečnostné čalúnené obklady. Na steny namontovali päť kusov nových ribstolov. Nový náter dostali všetky kovové konštrukcie, ako hrazdy, tyče na šplhanie a upravili doskočisko na skok o žrdi.

Súčasťou rozpočtu bola aj modernizácia a finančná úspora systému vykurovania v telocvični. Vymenili potrubné vedenie a vykurovacie telesá, čím sa podarilo dosiahnuť zníženie energetickej náročnosti pri vykurovaní.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice