Týždeň slovenských knižníc v Nitre otvoria darcovia krvi 
Záujemcovia môžu absolvovať aj besedu s Miroslavom Eliášom.

26.02.2019 | Nitriansky kraj | Autor: P.Ivan

Kvapkou krvi odštartuje v pondelok 4. marca Krajská knižnica Karola Kmeťka (KKKK) v Nitre sériu podujatí, ktoré pripravila v rámci Týždňa slovenských knižníc. Akcie určené detským i dospelým čitateľom potrvajú až do piatka 8. marca.

K hlavným podujatiam bude patriť deň otvorených dverí, ktorý sa bude v nitrianskej krajskej knižnici konať v utorok 5. marca. Okrem možnosti bezplatnej registrácie ponúkne knižnica v tento deň aj besedu so včelárom, tréning pamäti pre seniorov či odbornú lekársku prednášku.

Veľký generálny upomienkový pardon môžu čitatelia využiť v stredu 6. marca. Ako informovali organizátori, knižnica v tento deň okrem toho ponúkne aj autorskú besedu s Miroslavom Eliášom, zážitkové čítanie ľudových rozprávok i výstavu veľkonočných ozdôb členov Slovenského zväzu telesne postihnutých.

Zvýhodnenú registráciu do knižnice, bábkovú dramatizáciu rozprávky O vznešenej zaľúbenej ježibabe a ďalšie podujatia ponúkne štvrtkový (7. 3.) program Týždňa slovenských knižníc. Ten uzavrie v piatok 8. marca dramatizované čítanie rozprávky O Červenej čiapočke.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice