Kúpaliská v správe STaRZ majú predĺžené otváracie hodiny

14.08.2024 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto. Archív TASR.

Bratislava 13. augusta (TASR) - Bratislavské kúpaliská, ktoré spadajú pod Správu telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ), majú počas extrémnych horúčav predĺžené otváracie hodiny do 20.00 h. Pripomína to bratislavská mestská organizácia na sociálnej sieti. V správe má osem kúpalísk.

"Počas týchto tropických dní prinášame ešte viac osvieženia. Predlžujeme otváracie hodiny všetkých našich kúpalísk až do 20.00 h," konštatuje STaRZ.

Mestská organizácia spravuje kúpaliská Rosnička v Dúbravke, Lamač, Tehelné pole v Novom Meste, Delfín v Ružinove, kúpaliská Rača, Krasňany v Rači a prírodné kúpalisko v Areáli zdravia Zlaté piesky v Ružinove. Túto letnú sezónu pribudlo aj kúpalisko Mičurín v Starom Meste.

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal aj pre Bratislavu na tieto dni výstrahy pred vysokými teplotami. Pre utorok a štvrtok (15. 8.) platia predbežne výstrahy druhého stupňa, pre stredu (14. 8.) výstrahy tretieho stupňa. V stredu sa podľa meteorológov môže teplota vyšplhať na 38 stupňov Celzia.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

12. – 13. októbra - Bitka pri Lamači 1866

Rekonštrukcia historickej bitky Bratislava, Lamač

12. októbra - Jesenné putovanie po vinohradoch

Hlohovec

12. októbra - Gaštanové slávnosti na Modrom Kameni

Modrý Kameň, Lipové námestie