V Bánovciach nad Bebravou v lete opravovali škôlky

12.09.2022 | Trenčiansky kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Archív TASR.

Bánovce nad Bebravou 12. septembra (TASR) - Mesto Bánovce nad Bebravou využilo obdobie letných prázdnin na opravy a rekonštrukcie v objektoch materských škôl (MŠ). V areáloch pribudli i nové exteriérové prvky. Informovala o tom radnica.

"Vlani začalo mesto v MŠ na Ulici Hollého s rozsiahlou
rekonštrukciou stropov z dôvodu nevyhovujúceho technického stavu podhľadov. V minulom roku boli opravené stropy v dvoch pavilónoch, tento rok sme podľa plánu realizovali opravu v treťom pavilóne
," priblížila radnica. V MŠ Hollého radnica zároveň vymenila detské toalety.

Opravu stropov financovala samospráva z rozpočtu mesta, podobne ako ďalšie práce technického charakteru v ostatných MŠ. "V MŠ Komenského sa tiež vymenili vchodové dvere, v MŠ Radlinského osadili pracovníci mesta nové lavičky," doplnila radnica.

V areáloch všetkých MŠ pribudli nové exteriérové prvky určené na hranie alebo ako súčasť herných plôch. "V MŠ na ulici Radlinského majú napríklad deti k dispozícii nové edukatívne panely, v MŠ na Ulici 5. apríla sa osadilo potrebné zatienenie pieskoviska. Prvky financovalo mesto z prostriedkov Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR určených pre predškolský vzdelávací systém," dodala samospráva.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava