Lučenec z dotácie opraví prekážky v skateparku, pribudnú i nové

29.07.2022 | Banskobystrický kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Archív TASR.

Lučenec 29. júla (TASR) – Mesto Lučenec opraví pôvodné a nakúpi nové prekážky v skateparku, ktorý sa nachádza pod nadjazdom na ulici J. Kármana. Areál samospráva zhotoviteľovi odovzdala v utorok (26. 7.), práce by mali byť ukončené koncom septembra. Mesto o tom informuje na svojej webovej stránke.

V rámci projektu mesto počíta s opravou pôvodných prekážok a tiež s výrobou nových prvkov skateparku a s montážou a dovozom nových prekážok. Celková cena diela predstavuje na základe výsledku verejného obstarávania 29.500 eur, od Banskobystrického samosprávneho kraja mesto na obnovu skateparku získalo dotáciu vo výške 20.000 eur.

"Po rekonštrukcii krytého športového areálu s prekážkami, ktorý je majetkom mesta Lučenec, bude aj naďalej slúžiť ako špecializovaná plocha na skateboard. V našom meste tak pribudne nielen pre deti a mládež ďalšie zrekonštruované miesto, kde sa bude dať tráviť čas príjemne a športovo," uviedlo mesto. Samospráva súčasne vyzýva verejnosť, aby počas rekonštrukcie rešpektovala pokyny zhotoviteľa.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice