Trnavčania môžu odovzdať spätnú väzbu k plánovaným projektom mesta

06.06.2022 | Trnavský kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Archív TASR.

Trnava 6. júna (TASR) – Mesto Trnava spustilo nový portál planujmesto.trnava.sk, na ktorom informuje o aktuálnych projektoch. Obyvatelia na ňom môžu označiť projekty, ktoré považujú za dôležité. TASR o tom informovalo mesto na webovej stránke. V sekcii Projekty na stránke zverejňujú aktuálne, plánované aj dokončené investičné akcie mesta.

"Plánované projekty, ktoré návštevníci stránky považujú za dôležité a potrebné, môžu označiť. Keď svoj výber projektov odošlú, mesto získa spätnú väzbu o tom, čo obyvatelia preferujú, a podľa toho bude pristupovať k plánovaniu ďalších investícií," uviedlo mesto. Odoslať spätnú väzbu prostredníctvom stránky je možné do 20. júna. Po tomto termíne bude mesto podnety vyhodnocovať.

"Ľudia bez prístupu na internet môžu na odoslanie spätnej väzby použiť spomínaný leták, ktorý bol priložený k rozhodnutiu o miestnych daniach. Na zadnej strane môžu označiť kategórie projektov, ktoré sú podľa nich prioritné, a leták vhodiť do zbernej urny na mestskom úrade," doplnilo mesto.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice