Záujem o vakcíny v Šali je veľký
Očkovať sa bude aj v mimoriadnom termíne

03.11.2021 | Nitriansky kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto: Archív TASR.


Záujem o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 v Šali neklesá. Podľa radnice prišlo v predchádzajúci víkend na prvú, druhú i tretiu dávku vakcíny množstvo ľudí. „Mobilný očkovací tím sa preto rozhodol, že vakcínu bude podávať aj v mimoriadnom termíne v nedeľu (7. 11.),“ uviedla Erika Kollerová z mestského úradu.

Počas nasledujúcej nedele bude očkovanie opäť prebiehať v kultúrnom dome v mestskej časti Veča od 8.00 do 18.00 h. „Vďaka mobilnej očkovacej jednotke nemusia naši obyvatelia vycestovať za vakcínou, dostanú ju priamo v našom meste. Posledné týždne prišli na prvé očkovanie stovky ľudí,“ skonštatovala Kollerová.

Ako doplnila, všetci, ktorí dostali prvú dávku vakcíny, môžu aj druhé očkovanie absolvovať v kultúrnom dome vo Veči. „Vyplýva to z termínov, ktoré nám poskytla mobilná očkovacia jednotka. Tá bude okrem 7. novembra podávať vakcínu aj 20. a 27. novembra a tiež 4. decembra. Očkovacia látka je od Pfizer/BioNTech,“ doplnila Kollerová.

Šaľa patrí s Komárnom, Galantou a Bratislavou k posledným okresom, ktoré podľa COVID automatu zostávajú v oranžovej farbe.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice