Mesto N. Zámky testuje zamestnancov radnice i pracovníkov škôl
Celkovo mesto vykonalo 211 antigénových testov.

11.01.2021 | Nitriansky kraj | Autor: P.Ivan

Novozámocká radnica umožní po sviatkoch a dovolenkách nástup do práce iba zamestnancom s negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19. V uplynulých dňoch už pretestovala viacerých pracovníkov mesta i pedagógov.

Doteraz absolvovalo test 65 zamestnancov mestského úradu, 24 opatrovateliek pred prvým vstupom do domácností seniorov a štyria zamestnanci nocľahárne. „V nedeľu 10. januára bolo otestovaných aj 118 pedagógov a zamestnancov materských a základných škôl. Tí sa od pondelka 11. januára starajú o deti rodičov, ktorí pracujú v kritickej infraštruktúre alebo im povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti,“ oznámil magistrát.

Celkovo mesto vykonalo 211 antigénových testov. „Dobrou správou je, že všetci mali negatívny výsledok. Samozrejme, všetci testovaní naďalej striktne dodržiavajú opatrenia, nosia rúško, často si umývajú ruky, dodržiavajú odstup a nestretávajú sa s ľuďmi mimo vlastnej domácnosti. Tí, ktorí svoju prácu vedia vykonávať z domu, zostávajú doma a rešpektujú zákaz vychádzania,“ informoval mestský úrad.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice