Samospráva Lučenca pokračuje v rozdávaní rúšok
Mesto posilnilo aj telefonické linky.

24.03.2020 | Banskobystrický kraj | Autor: B.Caban

Samospráva Lučenca naďalej rozdáva rúška obyvateľom mesta, ktorí si o tieto ochranné prostriedky požiadajú telefonicky. Ako informuje na svojej internetovej stránke, na tento účel vyhradila ďalšie dve telefónne čísla, ktoré môžu obyvatelia kontaktovať počas pracovných dní od 8.00 h do 15.00 h.

„Telefonovať môžete na čísla 047/43 07 233, 047/43 07 151 a 0907 832 836. Pripomíname, že mesto prideľuje maximálne dve rúška na osobu,“ uvádza samospráva a dodáva, že počas predchádzajúcich dní sa podarilo rozdať viac ako 100 týchto ochranných prostriedkov.

„Terénne a komunitné pracovníčky spolu s dobrovoľníkmi pokračujú vo svojej práci a rozdávajú vyše 200 rúšok priamo na adresu. Prosíme všetkých občanov o trpezlivosť, o ochranné prostriedky požiadalo viac ako 600 občanov,“ konkretizuje mesto.

Ako samospráva ďalej upozorňuje, Mestský úrad Lučenec naďalej pracuje v obmedzenom režime a jeho priestory sú pre obyvateľov úplne uzavreté.

„Prosíme všetkých občanov, aby s mestom komunikovali elektronicky formou telefonátu alebo e-mailom. Poštu je možné doručovať do schránky, ktorá je zriadená pred vchodom do úradu a je vyberaná viackrát denne pracovníčkami kancelárie prvého kontaktu,“ ozrejmuje mesto.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

6. – 7. septembra - Lekvárové slávnosti pri mlyne Ruskovce

Tradičné varenie slivkového lekváru., Ruskovce

6. – 8. septembra - Gombovec Fest

Poltár, Námestie osloboditeľov

7. septembra - Haruľová šou

21. ročník bitky o haruľu roka Medzibrod