Skokanský míting v Lučenci bude mať medzinárodnú účasť
Lákadlom bude bývalý majster sveta Donald Thomas.

04.02.2020 | Banskobystrický kraj | Autor: B.Caban

Na snímke bahamský skokan do výšky Donald Thomas v súťaži mužov na 24. ročníku medzinárodného halového výškarského mítingu Banskobystrická latka 2018 v utorok 6. februára 2018 v Banskej Bystrici. FOTO TASR - Branislav Račko.


Medzinárodnú účasť bude mať 23. ročník podujatia Skokanská latka mesta Lučenec, ktorá sa uskutoční 6. februára od 11.00 h v športovej hale Arena. Podľa slov riaditeľa podujatia Jána Garaja štart prisľúbili viacerí zahraniční športovci.

„V mužskej súťaži bude istým lákadlom bahamský šoumen a bývalý majster sveta Donald Thomas. Napriek tomu, že má 35 rokov, hlási z tréningov výbornú formu. Chceme, aby bola v mužskej súťaži pokorená latka nad 226 cm (minuloročný rekord Lukáša Beera) a v ženskej latka nad 183 cm (rekord Diany Lázničkovej),“ prezradil Garaj.

Ako dodal, chýbať nebude ani držiteľ slovenského rekordu a odchovanec lučeneckej atletiky Róbert Ruffíny. „No tentoraz nie ako súťažiaci, ale ako ambasádor podujatia. Žiaľ, z rôznych dôvodov sa na tohtoročnej štartovnej listine neobjavia stáli účastníci latky, slovenskí reprezentanti Matúš Bubeník a Lukáš Beer,“ podotkol riaditeľ.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol