Mikuláš obdaruje aj zvieratá v zoologickej záhrade v Bojniciach
Odovzdá im balíčky s krmivom.

05.12.2019 | Trenčiansky kraj | Autor: A.Moštková

Mikuláš rozdá darčeky aj zvieratám z Národnej zoologickej záhrady v Bojniciach. Obdarovať ich balíčkami s krmivom budú môcť aj návštevníci zoo, a to 7. decembra. Informoval o tom hovorca zoo Jaroslav Slašťan.

 "Národná zoo Bojnice si aj v tomto roku počas decembra pripravila pre deti a dospelých viaceré skvelé vianočné podujatia. Okrem tradičného Mikuláša sme s deťmi v areáli zoo v utorok (3.12.) a stredu zdobili stromčeky. Záujemcom zase ponúkame možnosť prihlásiť sa na decembrové večerné komentované prehliadky, ktoré sa uskutočnia 6., 13., 20. a 27. decembra," priblížil Slašťan.

Na 12. decembra podľa neho pripravila zoo v rámci verejnej diskusie ZOOLAMPA cestovateľskú besedu s názvom Krajina úsmevov a ostrov bohov, ktorá návštevníkov pri prezentácií zážitkov a fotografií z Malajzie a indonézskych ostrovov Bali a Lombok určite zahreje. "Navyše sa presvedčia, že cestovanie do rovníkových krajín nie je len o nádhernej prírode, širokej zmesi tvárí, zvykov, náboženstiev a chutí, ale aj o vnímaní rozličných postojov k prírode a jej ochrane," dodal.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

18. mája - Starožitnícke a gazdovské trhy

Nitra, agrokomplex

18. mája - Glgáč - stretnutie hrnčiarov

Revište, hrad, okres Žarnovica

18. mája - Deň so Štefanom Kvietikom

pri príležitosti životného jubilea herca Modrý Kameň, hrad