V Brezovej pod Bradlom osadili letecké mapy mesta
Na mape sú všetky turistické ciele alebo pamätihodnosti.

04.09.2019 | Trnavský kraj | Autor: V.Miček

 Mesto Brezová pod Bradlom osadilo nové letecké mapy mesta s popisom turistických cieľov, pamiatok a zaujímavostí v Brezovej pod Bradlom a v okolí. TASR o tom informoval primátor mesta Jaroslav Ciran.

Letecká mapa, je rozmiestnená na viacerých miestach. "Turisti aj domáci si ich môžu pozrieť pri katolíckom a evanjelickom kostole, na námestí, na trhovisku a aj na autobusovej stanici. Zábery má mesto k dispozícii približne dva roky a chceli sme ich využiť. Pripravili sme preto leteckú ortofotomapu, kde sú pomenované všetky zaujímavosti, pamätihodnosti a turistické ciele, tak ako je to zvykom aj v iných turistických destináciách," uviedol k leteckým mapám primátor.

Ako ďalej doplnil, na mape sú všetky turistické ciele alebo pamätihodnosti, či pamätníky pomenované a presne popísané tak, aby sa návštevníci mohli lepšie orientovať v Brezovej pod Bradlom. "Máme záujem, aby mali návštevníci mesta dobrý pocit. Takisto máme ambíciu "zavesiť" túto mapu aj na webovú stránku mesta, momentálne na tom pracujeme," doplnil Ciran.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice