Mestský úrad v Humennom má nové odbory a referáty 
Novovzniknutý je aj referát projektu smart city. 

21.06.2019 | Prešovský kraj | Autor: TASR

Zamestnanci Mestského úradu v Humennom pracujú od štvrtka podľa nového organizačného poriadku. V novej štruktúre sú podchytené všetky odbory mestského úradu a tiež všetky inštitúcie zriadené mestom, ktoré nemajú právnu subjektivitu. Ide o mestskú políciu a materské školy. Vyplýva to z informatívnej správy, ktorú na stredajšom (19. 6.) zasadnutí mestského zastupiteľstva poslancom predložil primátor mesta Miloš Meričko.

Na mestskom úrade je po novom sedem odborov a tiež kancelária primátora, kancelária zástupcu primátora a prednostu mestského úradu, mestská polícia a útvar hlavnej kontrolórky. V rámci siedmich odborov a kancelárie primátora vzniklo 44 referátov. Novým referátom je komunitné centrum, ktorého chod bude plne financovaný z rozpočtu Európskej únie a Slovenskej republiky. Novovzniknutými referátmi sú aj referát projektu smart city a referát mládeže a tretieho sektora. 

Do organizácie v rámci referátov sú po novom zahrnutí aj zamestnanci, ktorí pracujú ako profesionálne opatrovateľky a tiež pracovníci projektov miestnych občianskych poriadkových služieb a terénnej práce.

Cieľom zmien má byť podľa Merička zlepšenie a zefektívnenie práce zamestnancov jednotlivých odborov mestského úradu. 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice