Medzinárodná výstava  v Trenčíne predstavuje novinky na rybársku sezónu 
Účasť na Fishing Show v tomto roku potvrdili významní distribútori.

01.03.2019 | Trenčiansky kraj | Autor: M.Podmaník

Takmer 90 vystavovateľov zo Slovenska, Českej republiky, Anglicka, Francúzska, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Holandska sa prezentuje na trojdňovej (1. – 3. 3.) medzinárodnej špecializovanej výstave rybárskych potrieb Fishing show. Na 14. ročníku najväčšej rybárskej výstavy na Slovensku obsadili vystavovatelia všetkých sedem pavilónov trenčianskeho výstaviska Expo Center. 

Ako informoval manažér výstavy Vladimír Žúbor, výstava ponúka rybárom prehľad o dynamicky sa rozvíjajúcich športových technikách lovu jednotlivých druhov rýb, ale i o materiáloch a nástrahách. Pre obchodníkov i rybárov predstavuje výstava novinky prichádzajúce na slovenský trh v nastávajúcej rybárskej sezóne.

"Účasť na Fishing Show v tomto roku potvrdili významní distribútori a výrobcovia rybárskych potrieb, krmív, oblečenia, člnov a podobne. Súčasťou je bohatý sprievodný program spojený s prezentáciami popredných rybárskych osobností nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia, medzi ktorými nechýbajú súčasní majstri sveta v love dravých rýb na umelé nástrahy Jan Hubka a Lukáš Hollý," uviedol Žúbor s tým, že ozdobou tohtoročnej Fishing show je účasť súčasnej svetovej rybárskej celebrity, Angličana Alaina Blaira.

Pre verejnosť je výstava otvorená v piatok od 10. do 18. hodiny, v sobotu (2. 3.) od 9. do 18. hodiny a v nedeľu (3. 3.) od 9. do 16. hodiny.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol