Obyvatelia Šamorína rozhodnú o časti rozpočtu mesta
TASR ponúka text správy aj v maďarskom jazyku.

22.01.2019 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Obyvatelia Šamorína budú môcť rozhodnúť o využití časti finančných prostriedkov mesta v rámci parcitipatívneho rozpočtu. Po verejnej prezentácii projektov hlasovaním rozhodnú, ktoré z nich radnica podporí.

Ako informovalo mesto na svojej webstránke, ide tu o možnosť predložiť a vybrať projekty, ktoré prispejú k zlepšeniu života v Šamoríne.

Trnavský samosprávny kraj pripravil na 31. januára 17. h v priestoroch Gymnázia M. R. Štefánika na Slnečnej ulici v Šamoríne verejné stretnutie, na ktorom poskytne potenciálnym záujemcom o realizáciu projektu v rámci participatívneho rozpočtu všetky dostupné informácie.

Text správy v maďarskom jazyku.

Somorja lakosai beleszólhatnak abba, hogy a város a participatív költségvetés keretében mire költse a rendelkezésre álló források egy részét. Az egyes projektek nyilvános bemutatása után szavazás útján dönthetnek arról, hogy a város melyeket támogassa.

A város honlapján közzétett tájékoztatás szerint olyan projektekről van szó, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Somorja élhetőbb város legyen.

A Nagyszombat Megyei Önkormányzat (Trnavský samosprávny kraj) január 31-ére, 17 órára nyilvános gyűlést hirdetett a Napraforgó utcában (Slnečnicová ulica) található M. R. Štefánik Gimnáziumba. Itt minden, a participatív költségvetés keretében megvalósuló projektekkel kapcsolatos információval ellátják az érdeklődőket.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice