M. Vallo: Nástup novej politickej generácie je nezastaviteľný
Voľby do orgánov mestských a obecných samospráv.

11.11.2018 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

 

 Bratislavčanom sa v sobotu (10.11.) podarila veľká vec. Dali dôveru ľuďom, ktorí predstavujú nový spôsob politiky, slušným a čestným odborníkom bez politických väzieb a vzťahov z minulosti. Na tlačovej konferencii to vyhlásil novozvolený primátor Bratislavy Matúš Vallo, ktorý kandidoval s podporou mimoparlamentných zoskupení Progresívne Slovensko a Spolu - občianska demokracia.

"Keď sa pozrieme aj na iné krajské mestá, zdá sa, že nástup novej politickej generácie je nezastaviteľný. Viedli sme slušnú, transparentnú a kreatívnu kampaň. Rovnako transparentne ako kampaň chceme riadiť aj Bratislavu. Nastáva obdobie spolupráce. Vyzývam všetkých zapálených a aktívnych ľudí, aby sa pridali k nám," apeloval Vallo.

Ocenil, že podľa neoficiálnych výsledkov komunálnych volieb bude viac ako štvrtina členov zastupiteľstva z jeho tímu. "Toto je veľká vec, ktorá v Bratislave dlhé roky nebola. Prinášame mestu novú energiu a nový pohľad. Bratislava si želá zmenu, a to nielen zmenu politikov, ale aj zmenu prístupu k mestu a k správe vecí verejných," dodal.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol