Primátor v októbri a novembri postupne navštívi všetky mestské časti

dnes 07:02 | Žilinský kraj | Autor: R.Varga

Na snímke primátor mesta Martin Ján Danko počas tlačovej konferencie na tému Dopravný podnik mesta Martin - 10 miliónov pasažierov a čo ďalej v pondelok 12. februára 2024 v Martine. FOTO TASR - Daniel Stehlík.

Martin 30. septembra (TASR) - Obyvatelia mestských častí Martina dostanú v najbližších týždňoch šancu porozprávať sa s primátorom Jánom Dankom o problémoch, ktoré ich trápia. Ako informoval Miroslav Hamar z kancelárie primátora, v priebehu októbra a novembra absolvuje Danko stretnutia s občanmi priamo v jednotlivých mestských častiach.

"Za šesť rokov, odkedy organizujem stretnutia s Martinčanmi, sa nám podarilo vyriešiť desiatky podnetov a spustiť niekoľko projektov a úprav, ktoré si vyžiadali samotní obyvatelia mestských častí. Samozrejme, nie všetky požiadavky dokáže mesto zrealizovať, ale vždy sme dokázali nájsť spoločnú reč," poznamenal Danko.

Verejné stretnutia sa budú konať raz týždenne na vopred určených miestach so začiatkom o 16.00 h. Týždeň pred stretnutím bude spustená anketa, v ktorej sa budú môcť vyjadriť aj tí obyvatelia, ktorí sa na stretnutí nebudú môcť zúčastniť alebo budú chcieť ostať v anonymite. Séria stretnutí začína 10. októbra v mestskej časti Stred a druhou navštívenou mestskou časťou bude o týždeň neskôr mestská časť Ľadoveň, Jahodníky, Tomčany.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

5. októbra - Doplňujúce komunálne voľby

Uskutočnia sa v 43 samosprávach na Slovensku

5. októbra - Deň horskej záchrannej služby v Malinô Brdo

Ružomberok, Haliny

5. – 6. októbra - Dni mesta Detva

Detviansky jarmok Detva, Námestie SNP