Karlova Ves otvorí individuálne počítačové kurzy pre seniorov 
Miestny úrad otvorením individuálnych kurzov reaguje na požiadavku občanov.

04.09.2018 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Bratislavská mestská časť Karlova Ves otvorí v septembri individuálne počítačové kurzy pre seniorov, ktorí majú svoje osobné počítače. Zároveň sú hodiny určené aj seniorom, ktorí sa chcú naučiť pracovať s tabletom alebo smartfónom. TASR o tom informoval hovorca mestskej časti Branislav Heldes.

Karloveský miestny úrad otvorením individuálnych kurzov reaguje na požiadavku seniorov. Účastníci predošlých kurzoch mali rozdielnu úroveň zručností a viacerí sa vyjadrili, že by potrebovali individuálny prístup. Individuálna lekcia trvá 120 minút a môžu sa na nej zúčastniť maximálne traja seniori.

"Lekcie budú každý štvrtok od 20. septembra v dennom centre na Pribišovej 8 alebo Tilgnerovej 1/a. V prípade záujmu je potrebné objednať sa cez mail dennecentra@karlovaves.sk, telefonicky na čísle 0940634198 alebo osobne po vopred dohodnutom termíne na Miestnom úrade v Karlovej Vsi, na oddelení sociálnych vecí u Dominiky Ďatelinkovej," spresnil Heldes.

Nepracujúci seniori s trvalým pobytom v Karlovej Vsi môžu získať zľavu, ak sa preukážu dokladom totožnosti a dokladom o výške mesačného príjmu zo sociálnej poisťovne.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice