Na školách vo viacerých krajoch nahlásili bomby

07.05.2024 | Bratislavský kraj | Autor: TASR

Ilustračné foto. Archív TASR.

Bratislava 7. mája (TASR) - Na školách v Bratislavskom, Trnavskom, Žilinskom, Trenčianskom a Nitrianskom kraji nahlásili v utorok ráno bomby. Polícia oznámenia preveruje. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Ako prvá o údajnom uložení výbušnín informovala bratislavská krajská polícia. Tá preveruje oznámenia v priestoroch viacerých škôl v okresoch Malacky, Senec a Pezinok.

Polícia Trenčianskeho kraja kontroluje školy v okrese Trenčín, Ilava, Prievidza a Nové Mesto nad Váhom. Policajti prehľadávajú aj školy v Nitrianskom kraji.

"Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline preverujú oznámenia o údajnom uložení výbušnín v priestoroch viacerých škôl na území okresov Kysucké Nové Mesto, Liptovský Mikuláš, Martin a Dolný Kubín," priblížila polícia Žilinského kraja na sociálnej sieti.

Bližšie informácie policajti poskytnú, len čo to situácia umožní.
 

T. Drucker: Nahlasovať bombu na školách je zvrhlé, aj keby to bolo z recesie

Bratislava 7. mája (TASR) - Nahlasovať bombu na školách je zvrhlé, aj keby to bolo z recesie. Na sociálnej sieti to uviedol minister školstva Tomáš Drucker (Hlas-SD) v reakcii na nahlásenie výbušnín vo viacerých školách na Slovensku. Dúfa, že polícia páchateľa vypátra.

Policajti informovali, že bomby v utorok ráno nahlásili na školách v Bratislavskom, Trnavskom, Žilinskom, Trenčianskom a Nitrianskom kraji. Oznámenia preverujú v priestoroch viacerých škôl.

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

18. mája - Starožitnícke a gazdovské trhy

Nitra, agrokomplex

18. mája - Glgáč - stretnutie hrnčiarov

Revište, hrad, okres Žarnovica

18. mája - Deň so Štefanom Kvietikom

pri príležitosti životného jubilea herca Modrý Kameň, hrad