Trebišov spúšťa sezónu na kúpalisku
Kúpalisko na ulici J.Kostru ponúkne aj viaceré novinky.

23.06.2018 | Košický kraj | Autor: M.Zdražilová

Ako informovala hovorkyňa mesta Martina Mištaničová, areál letného kúpaliska v Trebišove, ktorý je v prevádzke každoročne, v tomto roku pre verejnosť prvýkrát otvoria v sobotu 23. júna od 10.00 h. "Pre zlepšenie podmienok oddychu návštevníkov zrealizovali pracovníci technických služieb viaceré terénne a technické úpravy," spomenula s tým, že ceny vstupného sa nezmenili.

Okrem každoročných činností, akými sú kosba trávy, strihanie živého oplotenia, orezy stromov, úprava ihrísk či schodov pri plaveckom bazéne, ale aj jeho oprava, čistenie a maľovanie, pracovníci podľa hovorkyne laminátovali i podlahy v detskom bazéne a zrealizovali aj úpravu hygienických zariadení. "V areáli vybudovali murované WC pre imobilných a dve toalety pre obsluhu predajných stánkov," spomenula.

Rekreanti môžu okrem bazénov využiť tiež ihriská, trávnaté plochy, k dispozícii je aj občerstvenie. "Časť areálu kúpaliska je určená deťom. Nachádza sa tu detské centrum, v ktorom najmenší návštevníci môžu tráviť letný čas na preliezačkách, hojdačkách alebo v pieskovisku," spomenula Mištaničová. Na mestskom kúpalisku sa ľudia osviežia v dvoch zariadeniach s pitnou vodou. "V čase oddychu môžu využiť lavičky. V prípade potreby je za poplatok k dispozícii aj 50 ležadiel," doplnila.

Tohtoročnou novinkou je podľa jej ďalších slov zavedenie wifi pripojenia. "Pobyt v relaxačnom prostredí mesta bude rekreantom spríjemňovať reprodukovaná hudba. Počas celého letného obdobia, raz týždenne, predvedú viacerí dídžeji svoje umenie za mixážnym pultom priamo v areáli kúpaliska," uzavrela.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava