Cesta rozprávkovým lesom v Handlovej
Deti ju môžu absolvovať po 40. raz.

23.06.2018 | Trenčiansky kraj | Autor: A.Moštková

Na rodinné podujatie 23. júna na lúke na Jednej studničke pozýva mesto Handlová deti, rodičov, starých rodičov, štyridsiatnikov i tých, ktorí stáli pri jeho zrode, informovala hovorkyňa mesta Jana Paulínyová. 

"Cesta rozprávkovým lesom sa v Handlovej organizuje už niekoľko rokov pod organizátorskou taktovkou Domu kultúry mesta Handlová. Prípravy vrcholia v piatok, keď sa na lúke na Jednej studničke pripravia stanoviská s hrami a atrakciami či pódium pre účinkujúcich," načrtla Paulínyová. 

Prvý vstup do lesa bude o 10.30 h, posledný o 13.00 h a okrem rozprávkovej cesty lesom ponúkajú organizátori lúku plnú atrakcií a hier. O 12.40 h by sa pódium malo zaplniť štyridsiatnikmi a tými, ktorí stáli pri zrode podujatia.

"O zábavu sa postará divadlo o Danke a Janke, tanečné a hudobné vystúpenia v podaní folkloristov zo Súborčeka, skupín Volcano a Dazya, balónová show, Vranovské chodúľové divadlo, Národná zoologická záhrada Bojnice, kynológovia, Centrum voľného času Handlová, Slovenské banské múzeum - expozitúra Handlová, Detský a mládežnícky parlament mesta Handlová a, samozrejme, bude aj dobrá hudba a občerstvenie," doplnila hovorkyňa mesta. 

Každoročne rozprávkový les navštívi viac ako tisícka návštevníkov. V prípade nepredpokladanej zmeny počasia bude náhradný termín podujatia 5. júla. 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice