Dni mesta ponúknu návštevníkom Vranova aj furmanské preteky 
V piatkový podvečer bude pódium patriť kapelám Chiki Liki Tu-a a Polemic.

15.06.2018 | Prešovský kraj | Autor: M.Zdražilová

Tradičné vranovské Dni mesta ponúknu obyvateľom i návštevníkom v tomto roku aj furmanské preteky. Ich súčasťou sú i Vranovské zborové slávnosti, ktoré napíšu 31. ročník.

Ako TASR informovala hovorkyňa radnice Eva Fedorňáková, trojdňové podujatie sa začína v piatok o 15.00 h zborovými slávnosťami na námestí pred AOC. O 16.00 h je na pódiu pred domom kultúry pripravené otvorenie samotných mestských osláv, v rámci ktorého predstavia novú publikáciu Šport Vranov nad Topľou.

"Predstavuje nielen športový svet mesta, ale najmä odprezentuje našim občanom možnosti športového vyžitia na jeho území. Zároveň si v nej môžu nájsť informácie o možnostiach začlenenia sa medzi aktívne kluby, aj ponuku športových aktivít pre seba a pre svoje deti," priblížila.

V piatkový podvečer bude vranovské pódium patriť známym slovenským kapelám Chiki Liki Tu-a a Polemic. V sobotu (16.6.) si zas deti budú môcť pozrieť vystúpenie UsmievAnky. Večer sa v rámci VranovFestu predstavia publiku viaceré nielen domáce kapely, ale aj raper Suvereno. "Novinkou mestských osláv budú sobotňajšie furmanské preteky v areáli nášho priemyselného parku," povedal primátor Ján Ragan.

V rámci osláv bude v dome kultúry otvorená jubilejná 30. autorská výstava obrazov známeho vranovského maliara Miroslava Kudziu pod názvom Farebné impresie.

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol