Mesto Zvolen dostane od občanov vysvedčenie
Občania môžu samosprávu hodnotiť v 16 strategických oblastiach.

05.06.2018 | Banskobystrický kraj | Autor: J.Poliak

Vysvedčenie za svoju prácu žiada opäť po roku od svojich obyvateľov zvolenská samospráva. Vystaviť mu ho môžu fyzicky, ale aj prostredníctvom internetovej stránky online. 

"Občania môžu svoje mesto hodnotiť v 16 strategických oblastiach, ako je doprava, vzdelávanie, zdravotníctvo, marketing, cestovný ruch a tak ďalej. Hodnotenie má rovnakú formu ako v škole – známkuje sa od jedna do päť, pričom päťka je tá najhoršia známka," uviedla pre TASR hovorkyňa Mestského úradu vo Zvolene Eva Ježovičová. 

Hodnotenie prebieha v mesiaci jún. Dotazník nájdu obyvatelia Zvolena na prízemí mestského úradu alebo na Starej radnici. "Navyše, počas Zvolenského korza budú pomedzi ľudí chodiť s dotazníkom anketárky, formulár občania nájdu aj vo Zvolenských novinách, ktoré by mali začiatkom júna dostať do schránky. Vyplnený formulár treba zaslať alebo zaniesť na adresu Mestského úradu Zvolen alebo na Starú radnicu," dodala hovorkyňa. 

Dotazník je možné vyplniť aj online zo stránky www.zvolen.sk. Zmenou oproti minulému roku je anonymnosť – vzhľadom na nový zákon o ochrane osobných údajov mesto zvolilo anonymnú formu dotazníka. Výsledky prieskumu sa každý rok hodnotia a porovnávajú. Minulý rok dostalo mesto priemernú známku 2,43. 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

26. apríla – Otvorenie turistickej sezóny v skanzene Svidník

SNM-Múzeum ukrajinskej kultúry

26. – 27. apríla - Vínne trhy

Krušičova kúria, Radničné námestie Pezinok

27. apríla - Ružindolská degustácia vín

Ružindol