V Handlovej zrekonštruujú chodníky za vyše 90.000 eur
Opravy sa dočkajú aj  chodníky na Okružnej a Švermovej ulici.

15.05.2018 | Trenčiansky kraj | Autor: A.Moštková

Handlová bude pokračovať v investícii do miestnych komunikácií aj v tomto roku. Po vlaňajších rekonštrukciách za takmer dva milióny eur zabezpečí opravy vybraných chodníkov na území mesta, informovala hovorkyňa mesta Jana Paulínyová. 

"Opravy sa dočká chodník na Okružnej ulici, ľavý i pravý na Švermovej ulici, prepojovací k slobodárni na Švermovej ulici a prepojovací z Prievidzskej ulice smerom k sídlisku Morovnianska cesta," konkretizovala Paulínyová.

Práce podľa nej zabezpečí dodávateľ podľa priorít, teda v lokalitách, kde premáva mestská hromadná doprava, žije viacero obyvateľov a sú prístupové komunikácie pre záchranné zložky.

Dodávateľom rekonštrukčných prác za 92.215,61 eura bude Strabag, s.r.o., so sídlom v Bratislave. S opravami by firma mala začať počas letných mesiacoch a v zmysle zmluvy o dielo by ich mala ukončiť do apríla budúceho roka.

Rekonštrukciou prejde i komunikácia na Ulici SNP v širšom centre mesta, pred nemocnicou. "Komunikácia vykazuje po zime viacero povrchových porúch, lokálnych výtlkov, ktorých oprava sa bude realizovať súvislou výmenou krytu vozovky v rozsahu viac ako 3000 štvorcových metrov. Termín realizácie je plánovaný v tomto roku. Mesto v tejto súvislosti žiada účastníkov cestnej premávky, aby prispôsobili rýchlosť jazdy stavu a povahe komunikácie," dodala Paulínyová.
 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

29. marca – 1.apríl Tradičná slovenská Veľká noc

Múzeum oravskej dediny v Zuberci

29. marca – 1. apríl Veľká noc na hrade Beckov

29. marca - Ekumenický pašiový sprievod

Mlynská ulica Košice