Detský karneval na trebišovskom zimáku
Fašiangové dni si naplno užívajú aj trebišovské deti, ktoré svoje masky predstavili na ľade.

05.02.2018 | Košický kraj | Autor: Ján Lašák

Niekoľko desiatok detí, ale aj dospelých si v nedeľu v Trebišove užilo Karneval na ľade. Na miestnom zimnom štadióne sa stretlo približne 50 detských masiek a asi stovka rodičov.

"Podujatie, ktoré už v našom meste má svoju tradíciu, sa nieslo v duchu rôznorodých a nápaditých kostýmov, prevažovali rozprávkové postavičky, ale aj zvieracie motívy," uviedla pre TASR hovorkyňa mesta Martina Mištaničová.

Súčasťou karnevalu bola aj prehliadka masiek, porota zároveň ohodnotila štyri najlepšie. Malú pozornosť si však podľa hovorkyne odniesli všetky deti a nikto neodišiel naprázdno.

Účastníci karnevalu si okrem toho užili rôzne súťaže, v ktorých členovia Mestského športového klubu mládeže preverili ich športové zdatnosti.

 

                

FOTO: Na zimnom štadióne v Trebišove sa konal tradičný Karneval na ľade. Foto: zdroj MsÚ Trebišov.

"Deti si mohli vyskúšať prácu s pukom, prípadne ukázali svoju pohybovú zdatnosť v korčuľovaní pomedzi kužele," dodala Mištaničová.

V rámci programu sa predviedli aj tanečníci z tamojšieho krasokorčuliarskeho Skating Dream tímu so zaujímavými tancami priamo na ľade a zapojili do nich aj najodvážnejšie masky.

auto: TASR

 

Klientská zóna

U nás sa dejú veci

U nás sa dejú veci

19. apríla - Slávnostné uvedenie Zámockej Medoviny

Smolenický zámok

20. apríla - Otvorenie letnej turistickej sezóny na hornej Nitre

Bojnice

20. – 21. apríla - Bratislavské mestské dni

Bratislava